Детски парти център "КЛУБ ТЕДИ"
София, жк. Света Троица, ул. Чавдарица, бл. 309, вх. Г
email: info@clubtedy.com
Категории
Събития
Facebook приятели

Английски език за деца

Частни уроци по английски език

Скъпи приятели, на територията на детски клуб "ТЕДИ" се предлагат частни уроци по английски език на деца от 5год. до 15год. Целта на нашите уроци е да накараме децата да харесват чуждият език, да искат да научават все повече и повече от него, да имат желанието да комуникират помежду си все по-свободно и да ходят с удоволствие в часовете по английски език в училище. Нашата най-огромна цел в това занимание е да ги научим да говорят, да говорят без да се притесняват, без да се срамуват, със самочуствие и увереност,че все повече знаят и могат.

По време на уроците ние използваме основно интерактивни игри, не разчитаме на рисуване и оцветяване, а основно на разговори. Уроците са индивидуални и групови, като групичките са не повече от 3 до 5 деца. Заниманията са изключително подходящи и за ученици, които изпитват затруднения с материала в училище.

Ако не желаете да се ангажирате с различни целогодишни, обвързващи курсови програми, а имате нужда от помощ само когато изпитвате затруднения с часовете по английски език на вашето дете, винаги можете да разчитате на нас. Обадете се, запазете си час и бъдете спокойни, ние ще се погрижим за останалото!

Цена за 90мин. - 18лв.
Първият урок е БЕЗПЛАТЕН.

Телефон за записване: 0887001677

Created by: NewFaceMedia